50plus alleenstaande Vriendinnen

 

Vrouwen zoeken vaak andere vrouwen om samen typische vriendinnen activiteiten te ondernemen. Lekker bijkletsen, samen een dagje naar de stad en ergens spontaan lunchen of een terrasje pikken zijn hiervan voorbeelden van. Dat is voor alleenstaande single vrouwen niet anders. Of gewoon wat shoppen en lunchen, samen wandelen, fietsen, een dagje stad met stadswandeling of museum bezoek  Dat zijn zo een paar van de mogelijkheden.

 

Vriendinnenwandeldag
Op dinsdag 17 april 2012 wordt alweer de 9e editie van de Vriendinnenwandeldag gehouden. Kom ook gezellig wandelen met vriendinnen! Kijk voor meer informatie op:
www.50plusplein.nl

contacten kennissenkring 50 plus
Het Kennissenkring contactnetwerk voor alleenstaanden/singles is prima te gebruiken als u op zoek bent naar 50 plus: vriendschap, een vriendin of vriendinnen, een vriend ...
www.kennissenkring.nl/50plus.html 

Nieuwe vrienden altijd welkom - 50plusser.nl
Leuke ouderen, vrienden, vriendinnen overal ... Ik wens iedereen een fijne moederdag ! En ook alle om`s, want die zijn ook moeder natuurlijk.
www.50plusser.nl

50PlusBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht | Evenementen voor Plussers
Heeft u vorig jaar een leuke dag gehad op de 50Plusbeurs met uw vrienden en/of vriendinnen, heeft u ook daar foto's van ook dan maakt u kans op twee vrijkaarten.
www.voorplussers.nl

50plussers.nl - Fietsarrangementen - fietsvakantie - fietsen ...
- Vriendinnen dag - Maastricht Experience fietstocht met workshops - Mini zomer arrangement - Rondvaart en Fluisterfietsen - Verrassend Fiets en Verwen arrangement in ...
www.50plussers.nl/fietsen/index.php

 

 

Home

 

 

Privacy verklaring